Özdilek

Spor

Kent derbisi Gölcükspor’un: 0-1

3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, dün deplasmanda grup lideri kentlisi Darıca Gençlerbirliği maçını, maçın ikinci yarısında oyuna giren Cenk Cengiz’in altın golüyle 1-0 yenerek, hem ilk yarının rövanşını aldı.

25 Şubat 2018 Saat: 23:20
Kent derbisi Gölcükspor’un: 0-1
Kent derbisi Gölcükspor’un: 0-1

Hem de play-off için umutlarını yeşertti

 

Bu galibiyet 33 puana yükselen ve bir basamak daha yükselen Gölcükspor, ligdeki 25’nci hafta maçını kendi evinde İstanbul temsilcisi Erokspor ile oynayacak. Kırmızı-Siyahlılar, maç sonu soyunma odasında büyük bir sevinç yaşadılar. Son 5 maçta topladığı 11 puan ile Darıca Gençlerbirliği maçına büyük bir moralle çıkan Gölcükspor’u, Başkan Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin tamamına yakını ile yaklaşık 40 kadar kırmızı-siyahlı taraftar grubu takımlarını desteklemek üzere, Darıca Stadı’nda yerlerini aldılar. Gölcükspor, geçen haftaki Erciyespor maçının kadrosunda sadece 1 değişiklikle maça başladı.

İlk yarı golsüz bitti

Maça oldukça istekli ve arzulu başlayan Gölcükspor, ilk ciddi ve tehlikeli atağını, maçın 24. Dakikasında golcüsü Berke Bıyık ile yakaladı ancak gole çeviremedi. Evsahibi Darıca ise 34 ve 36. Dakikalarda 2 tehlikeli pozisyonla kalemizi tehdit etse de, gol kaydına muaffak olmadılar ve ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi. Maçın 2. Yarısına iki takımda ilk yarıya nazaran daha arzulu ve istekli başlasa da, maç vasatı aşamadı. Tribünleri dolduran taraftarlar takımlarından gol beklerken, maç orta saha mücadelesinden öte geçmedi. Gölcükspor, Berke, Oktay ve oyuna sonradan giren Ahmet Kutluer ile gol pozisyonları üretmeye çalıştı ama gol atmayı başaramadı.

Cenk üç puanı getirdi

Gölcükspor teknik heyetinin 70. Dakikada yaptığı Furkan Özyapı ile Cenk Cengiz değişikliği Gölcükspor’a 3 altın değerinde puan getiren golü getirdi. Maçın 86. Dakikasında, sol taraftan gelişen atakta topla buluşan Cenk Cengiz, çapraz pozisyonda yerden düzgün bir vuruşla Darıca kalecisini avladı ve hem takımına 3 puan getiren golü attı, hem de ilk yarının rövanşını aldı. Gölcükspor, bu galibiyet ile puanını 33’e yükseltti ve 11. sıraya yükseldi. Gölcükspor ligdeki 25. Hafta maçını kendi evinde İstanbul temsilcisi Erokspor ile oynayacak.

 

 

DARICA G.B.: 0

GÖLCÜKSPOR: 1

 

STAT: Darıca İlçe Stadı  

HAKEMLER:  Süleyman Soyutürk ***, Turhan Akbaş ***, Ç. Yüksel Çağ ***.

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan Köstereli **, Alper Tursun **, Yusuf Orhan **, Emrullah Kokoç **, Alperen Doğan ** (Dk. 65 Aziz Kızılgün *), Cafercan Aksu **, Mehmet Yeniler **, Doğancan Aynacı ** (Dk. 75 Bünyamin Karataş *), Hakkı Yıldız ** (Dk. 78 Emrah Meteoğlu *), Hayrullah Bilazer **, Halil Çelik **. 

GÖLCÜKSPOR: Sercan Yılmaz ***, Furkan Sakı ***, İbrahim Demirer ***, Onur Özcan ***, Selim Dedekoç ***, Furkan Özyapı *** (Dk. 70 Cenk Cengiz **), Sedat Cengiz ***, Muratcan Koçak *** (Dk. 77 Devrim Aksongur *), Ömer Faruk Boz ***, Oktay Balcı *** (Dk. 74 Ahmet Kutluer **), Berke Bıyık ***.

SARI KART: Sedat Cengiz (Dk. 34). Furkan Özyapı (Dk. 66)

GOL: Cenk Cengiz (Dk. 86)

Etiketler: Gölcükspor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat