Özdilek

Siyaset

Kendi isimleri ile kapıları çalmaya korkuyorlar

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, “Biz seçimi kazandığımızda birileri sayesinde değil, emeğimizle, alın terimizle kazanacağız.

20 Mart 2019 Saat: 14:38
Kendi isimleri ile kapıları çalmaya korkuyorlar
Kendi isimleri ile kapıları çalmaya korkuyorlar

Kendi isimleri ile kapıları çalmaya korkuyorlar

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, “Biz seçimi kazandığımızda birileri sayesinde değil, emeğimizle, alın terimizle kazanacağız. Çünkü biz millete kendi ismimizle gidiyoruz. Bizim göğsümüzü gere gere “Selamunaleyküm” diyerek çaldığımız kapıların kendilerine açılmaması korkusu ile kendi isim ve selamları yerine “sana selam getirdim diyerek” geziyorlar” dedi.

Haber detayı

 Kendi isimleri ile kapıları çalmaya korkuyorlar

Halktan karşılık bulmuyorlar

Rakiplerinin halkta karşılık bulamadığını dile getiren Zafer Mutlu “Hamdolsun ismimiz açıklandığından bu yana halkımızdan büyük bir teveccüh gördü. Adaylığı kendi teşkilatında bile hoş karşılanmayan kişiler halkta da karşılık bulmuyor. Nereye gitsek insanlar kibirden, kendini beğenmişlikten ve liyakatsizlikten dert yanıyor” diyerek “İsmi halkta karşılık bulamayanlar bizi yıpratmak için iftira atıyor, seçimleri yerel seçim havasından çıkararak genel seçim atmosferine dönüştürmeye çalışıyorlar” dedi.

 

Belediyeleri genel başkanlar yönetmeyecek

“Genel seçimlerde insanlar partilere oy verir fakat yerel seçimlerde partiden ziyade belediye başkanlığı yapacak isimler ön plandadır. Çünkü belediyelerimizi genel başkanlar yönetmeyecek, belediyeleri seçtiğimiz başkanlar ve meclis üyeleri yönetecek. Onların vizyonu, gayreti doğrultusunda ilçelerimiz şekillenecek” diyen Zafer Mutlu “Tüm bunları çok iyi bildikleri halde kendilerinde olan eksiklikleri gizleyebilmek için seçimleri genel seçim havasına büründürüyorlar” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat