Özdilek

Ekonomi

KENDİ ÇORBANIZI KENDİ PARANIZLA İÇİN

Yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını iyiden iyiye hızlandıran MHP, İzmit ilçe teşkilatını düzenlediği 40X40 programı ile aynı anda 40 noktada sahaya indi

20 Aralık 2013 Saat: 21:44
KENDİ ÇORBANIZI KENDİ PARANIZLA İÇİN
KENDİ ÇORBANIZI KENDİ PARANIZLA İÇİN

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam eden MHP'liler 40 ayrı noktada sahaya indi. MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen ve ekibi tarafından 40 ayrı noktada gerçekleşen 40X40 toplantısı gerçekleştirildi. İlçe binasında bir araya gelen partililer daha önceden belirlenen 10 köy ve 30 mahalleye aynı anda hareket ettiler. 

İlçe binasında, MHP İzmit Belediye Başkan adayı Ayhan Arpacı ve partililere seslenen ilçe başkanı Dilmen, "MHP İzmit ilçe teşkilatımız, belediye başkan adayımız, meclis üyesi aday adaylarımız ve teşkilat üyelerimiz ile yerel seçimler çalışması kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 40 bölgede 40 ayrı ekip aynı anda tanıtım ve propagandamızı gerçekleştireceğiz" dedi. 

'Temiz İzmit Temiz Kocaeli' diyerek yola çıktıklarını ifade eden ilçe başkanı Dilmen, 'Temiz İzmit, Temiz Kocaeli' sloganı ile her türlü yolsuzluktan uzak, lokalde bir şehrin genelde de bir ülkenin çalmadan, yolsuzluk yapmadan yönetilebileceğini herkese anlatmak için çalışmaya devam ediyoruz. 100 kişiyle bu akşam 40 ayrı noktada 2'şer kişilik ekibimizle sahada oluyoruz" diye konuştu. 
 

MHP İzmit Belediye Başkan adayı Ayhan Arpacı ve ekibi Bekirdere Mahallesi'nde esnafları gezdiler. Arpacı'ya MHP Kocaeli eski milletvekili Kemal Köse de eşlik etti. Köse ve Arpacı, Bekirdere Mahallesi'ndeki kahve ve çay ocaklarını gezerek kendilerini tanıttılar. Yaklaşık bir saat süren Bekirdere Mahallesi'nin ardından MHP'liler Kozluk Mahallesi Aynalıkavak Mahallesine geçtiler. Arpacı, Kozluk Mahallesi'nde sloganlarla karşılandı. 
 

MHP İzmit Belediye Başkan adayı Ayhan Arpacı, günde 6-7 saat boyunca vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade ederek "Kendinizi kullandırmayın. Daha önce sizleri CHP'liler kullandı. Şimdi de AKP'liler kullanıyor. Sadakayla kendini bağlama dönemi bitti. Buraya siyasiler sadece çöpçüler lazım olduğunda gelmesinler. Buraya sizleri de dinlemeye ve anlamaya gelsinler" şeklinde konuştu. 
 

Arpacı, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı eleştirerek "Şuan Roman dili diye bir şey söylenmeye başlandı. Sizin böyle dil sorunu yada etnik kökenle ilgili herhangi bir sıkıntınız var mı? İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan çorba çeşmesi yapacağına sizlere iş versin de siz kendi çorbanızı kendi paranızla için. Sefa Sirmen'de seçim öncesi 3 bin kişiyi işe aldı, seçimden sonra 2 bin 500'ünü çıkardı. Bunları unutmayın" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat