Özdilek

Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu Kocaeli Mitingine Katılmayacak

CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan makamında bir basın toplantısı yaparak Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlu'nun 29 Mart tarihinde yapılacak olan mitinge katılmayacağını ve mitinginde yine de yapılacağını açıkladı.

25 Mart 2014 Saat: 20:25
Kemal Kılıçdaroğlu Kocaeli Mitingine Katılmayacak
Kemal Kılıçdaroğlu Kocaeli Mitingine Katılmayacak

Kuşkan, "Seçimden önceki son olağantoplantımızı yapıyoruz. İzmit ilçemizin düzenlediği konserimiz var. Izmitli hemşehrilerimizi bir rahatlatma çalışması olarak düşünüyoruz. Yarın ebediyete intikal etmiş olan Ömer Türkçakal'ın ölüm yıldönümü ve Başçeşme mezarlığında mezarı başında anacağız. Kandıra adayı ve KBB adaylarımızın birlikte Kandıra'da bir seçim çalışmamız olacak.

Zaman problemini çözemediğimiz için genel başkanımızın katılamayacağı ama izmitli hemşehrilerimizin katılacağı bir mitingi gerçekleştireceğiz. Sizler aracılığıyla bölgedeki birçok Kenti'nden otobüsler kaldırmayacağız ve sadece izmitli seçmenimizde bir miting yapacağız. Başka ilçelerden de gelenler olmayacak. 29 Mart Saat 13.00'te izmitlileri mitinge bekliyoruz. Biz iktidar gibi onlarca milyon lira harcayarak değil sadece yeteri kadar harcayarak bir miting yapacağız. Gebze'ye 40 otobüs seçmen götürmüştük ama İzmit mitinginde sadece izmitliler olacak.

Seçim merkezi olarak il binasının alt katında profesyonellerden oluşan bir merkez kuracağız. Sonuçları buradan değerlendireceğiz. Kocaeli CHP'nin hedefi KBB'dir. Büyükşehir'i istiyoruz. Çok kötü bir on yıl geçirdiğimizi artık herkes biliyor. Bunun içinde tercihlerini CHP'den yana kullanacaklar eminiz. Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayana kadar çalışmalarımız devam edecektir.

Seçimde Kocaeli için 12 bin 800'e yakın partili ve avukatlar ordusu görev yapacak. Müşahitleri, sandık başı sorumluları, gençler ve okul çevresi sorumluları var. 4026 sandık var ve 13 bine yakın görevli yer alacak. Alt katta tüm donanımlar hazırlandı ve seçime hazırız. Önemli olan tüm Kocaeli için seçim tutanaklarının elimize geçmesidir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat