Özdilek

Eğitim

Kekemelik Tarih Olacak.!

Gebze’de geçtiğimiz günler hizmete başlayan ve bölgenin iddialı kekeme çözüm merkezi olan Koçoğlu Kekeme Çözüm Merkezi, kısa sürede 20 çocuğu mutlu sona ulaştırdı.

7 Haziran 2014 Saat: 13:00
Kekemelik Tarih Olacak.!
Kekemelik Tarih Olacak.!

Kişisel gelişim uzmanı Kader Koçoğlu, çocukları kekemelik sorunu yaşayan anne babalara uyarılarda bulundu.  

Geliştirdikleri özel teknikle  bir dakikada hızlı okumada kelime sayısını  rekor seviyeye ulaştıran ve kekemeliği tarihe gömen Koçoğlu Kekeme Merkezi sahibi ve Kişisel Gelişim Uzmanı Kader Koçoğlu, ‘’Hedefimiz bölgemizde ve tabii Gebze’de kekeme kalmaması. Hızlı okuma tekniğiyle de normal de bir dakikada 150 kelime okuyabilen bir insana 5 bin kelime okuyabilecek eğitim veriyoruz. Asıl branşımız kekemelik. Kekemelik doktor ile çözülebilen bir sorun değil. Ancak Kekemeliği tıp doktorlarımızın da danışmanlığını alarak çözüyoruz. Marmara’da bir numara olma hedefimizde hızla ilerliyoruz.’’ dedi.

20 kekeme çocuk düzeltildi

Kader Koçoğlu, kekemelik eğitiminde yaş sınırının 7-45 arasında olduğuna dikkat çekerken  üç  grupta hizmet verdiklerini anlattı. Kısa sürede Gebze’de  20  kekeme çocuğu sağlıklı konuşmaya başlattıklarına değinen  Kişisel Eğitim Uzmanı Koçoğlu, anne babaları  çocuklarına karşı duyarlı olmaya çağırdı.

Eğitimli kadro

Hacıhalil Mahallesi Hükümet Caddesi numara 86 kat 4’de hizmete giren Koçoğlu Kekeme Eğitim Merkezi’nde 4,5,15 kişilik  sınıflarda eğitim verildiğini dile getiren Kader Koçoğlu, üç ayrı üniversite mezunu, yüksek lisans sahibi, uluslararası eğitim danışmanlık firmalarından  24 ayrı eğitimci sertifikası alıp, Turkiye’de en genç  kişisel gelişim uzmanı unvanını da elinde bulunduruyor. İngilizce, İtalyanca ve Almanca konuşabilen Koçoğlu, kekemelik sorununu çözümde oldukça iddialı olduklarını söyledi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat