Özdilek

Kültür/Sanat

Kefken Sahil Köyünde Sahipsiz Hayvanlar Toplatıldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

      Kandıra Belediyesi Kefken sahil köyünden gelen şikâyetler üzerine belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalar ile sahipsiz köpekler topladı.

Kefken sahil köyünde yaşan vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine harekete geçen Kandıra Belediyesi hayvan toplama ekibi tarafından sahipsiz hayvanlar toplanarak belediye ye ait hayvan barınağına götürüldü. Belediye ekipleri tarafından yapılan köpek yakalama çalışmalarına Kefken halkının da yardımları ile 62 adet sahipsiz hayvan toplandı. Toplanan hayvanlar köpek barınağına bırakılmadan önce veteriner hekim tarafından gerekli kontrol ve aşılarının yapılmasından sonra barınağa bırakıldı.

Kefken Halkında Teşekkür

Sahipsiz köpeklerden çok rahatsız olan Kefken halkı köpeklerin bazılarının vatandaşlara saldırdıklarını, okul bahçesine kadar giren köpeklerin çocuklara da saldırdığını belirten vatandaşlar; köpeklerin toplanmasından dolayı çok memnun olduklarını belirterek belediye başkanı Cengiz kan ve ekiplerine teşekkür ettiler.

Toplanan köpeklerin kesinlikle itlafının yapılmayacağının altını çizen belediye yetkilileri, "Topladığımız sokak köpekleri, Köpek Bakım Çiftliğimizde ki veteriner tarafından gerekli aşıları yapılarak barınağa alınmakta olduğunu belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat