Özdilek

Spor

KBFT, Seka Filim Platosunu Fotoğrafladılar

Kocaeli bağımsız fotoğrafcılar topluluğu hafta sonu Seka Filim platosunu fotoğrafladılar.

14 Şubat 2022 Saat: 00:49
KBFT, Seka Filim Platosunu Fotoğrafladılar
KBFT, Seka Filim Platosunu Fotoğrafladılar

KBFT, Seka Filim Platosunu Fotoğrafladılar 

 Kocaeli bağımsız fotoğrafcılar topluluğu hafta sonu  Seka Filim platosunu fotoğrafladılar. Çok kalabalık bir katılımcı kitlesiyle ,SEKA FİLM PLATOSUNU gezen,  KBFT üyeleri Harika fotoğraflar çektiler. Katılımcılar arasında Sakarya ve İnegölden gelen fotoğrafçılar beklenen pozları yakalamanın hazını duydular.

Tüm katılımcılar, Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği üyeleri ile birlikte ve Model eşliğinde, çeşitli platolarda farklı fotoğraflar çektiler .
Bu seneki planlamada, fotoğraf kursu yerine ,Gezilerde fotoğraf çekerek bilmeyen insanlara işin mutfağında yardımcı olmayı benimseyen dernek üyeleri, böyle bir eğitim modeli, daha kalıcı ve daha gerçekçi oluyor.İnsanlar günümüzde teorik bilgilere heryerden ulaşabiliyor ancak ,teoride öğrendiklerini pratikte uygulamakta zorlanıyorlar..dediler.
Öğleden sonraya kadar fotoğraf çeken dernek üyeleri ve dışarıdan gelen misafir fotoğrafçılar, Zamanın dolmasına üzüldüler ancak değişik fotoğraflar çekmenin ve Modelle çalışmanın doyumsuz keyfini de yaşadılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat