Özdilek

Kültür/Sanat

KBFT Bursa ve köylerini fotoğrafladılar

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği, pazar gününü boş geçirmedi. Topluluk üyeleri, sabahın erken saatlerinde Uludağ' ın kuzey eteklerinde bulunan Cumalıkızık köyünü fotoğrafladılar.

7 Mart 2022 Saat: 12:37
KBFT Bursa ve köylerini fotoğrafladılar
KBFT Bursa ve köylerini fotoğrafladılar

KBFT Bursa ve köylerini fotoğrafladılar

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği, pazar gününü boş geçirmedi. Topluluk üyeleri, sabahın erken saatlerinde Uludağ' ın kuzey eteklerinde bulunan Cumalıkızık köyünü fotoğrafladılar. Tarih kokan Cumalıkızık köyünde kahvaltı yapıldıktan sonra, Missi köyüne hareket edildi. Missi köyünde Nilüfer  Belediyesinin Mübadele Evi’nin ziyaret edilmesinin ardından Missi köyünde kurulan ve küratörlüğünü Engin ÖZENDES in yaptığı fotoğraf müzesini ve nefis bir fotoğraf sergisini izleyen gurup, sergilenen fotoğraflara hayran kaldı. Missi Köyünde KBFT Bursa üyemiz Faik KAPLAN ile buluşan grup çay molası vererek dinlendikten sonra hep birlikte Nazım Hikmet Edebiyat Müzesini gezdi.

KBFT üyeleri sergilenen eserler hakkında hayretlerini takdirlerini belirttiler ve bu tip çalışmaların en kısa zamanda ilimizde de açılması dileklerini dile getirdiler. Daha sonra hep birlikte İpekböcekçiliği ve Koza Müzesini ziyafet eden gurup, larvadan, iplik haline kadar geçen serüveni izlediler ve fotoğraflandılar. Verilen serbest zaman sonrası Uluabat ta bekleyen kayıkçı ile buluşan grup üyeleri Uluabat Köyünde kuş fotoğrafları çektiler.  Uluabat gölünü kayıkla fotoğraflayan topluluk üyeleri dönüşte de Eskikaraağaç Leylek köyünü gezdikten sonra Gölyazı da bol bol günbatımını fotoğrafladılar.

Fotoğraf eğitimlerini yaparak yaşayarak öğrenen dernek üyeleri fotoğraf severlerle birlikte Yurdumuzun güzel köşelerini fotoğraflamaya devam edecekler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat