Özdilek

Siyaset

KBB Şubat ayı meclis toplantısına Karaosmanoğlu katılmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı başkan vekili Adnan Köşker'in divandaki başkanlık divanında ki yerini almasıyla toplantı başladı. İbrahim Karaosmanoğlu'nun grip olduğu için gelemediği öğrenildi.

13 Şubat 2014 Saat: 21:45
KBB Şubat ayı meclis toplantısına Karaosmanoğlu katılmadı
KBB Şubat ayı meclis toplantısına Karaosmanoğlu katılmadı

KBB'nin CHP'li meclis üyesi Ali Haymanalı, kendisi hakkında ihanet sözleri sarfeden Zekiriya Özak'ın açıklamalarına karşın gazetelere verdiği ilanları gösterdi ve ilanlara kendi cebinden verdiği ilan ücretlerinin faturalarını gösterdi.

CHP'li meclis grup sözcüsü Av. Fahri Örengül söz aldı ve , "2005'te bir borç uzlaşma sözleşmesi imzalandığını öğrendik. Yeni bir bilgiye göre 5 milyar TL üzerinde bir borcu olduğunu öğrendik. Ankara Belediyesi ile borçları aynı. KBB'nin su paralarını Thames Water şirketine ödemediği ve bu borcu Hazine'nin ödediğini kesinleştirdik. Yani borcun eski Büyükşehir belediyesinin olmadığ sizlerin de borcun büyümesinde katkınız olduğunu ve rakamın 2,5 milyar liradan oluştuğunu ortaya çıkarttık.

Bu arada Ahmet Uzun arkadaşımızın bir kapı kırdığı şeklinde ve olay sonrası "Aranızdan atın bu pisliği" lafı için özür bekliyor ve arkadaşımızın beraat etmesi sonrası itibarının iade edilmesini istiyoruz" dedi.

Ali Haymanalı, "Anlayamadığım tek şey Şen Piliç'e tanınan beş kat yerine on kat izni kafamıza takılmıştır. Bunun açıklanmasını istiyorum. Nasıl bir rant kazandırdığınızı düşünün" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat