Özdilek

Aşayiş

Kaza kurbanı genç toprağa verildi

Gonca Rampası üzerinde önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen üzücü trafik kazasında hayatını kaybeden,Mustafa Kurt(34), toprağa verildi.

28 Kasım 2016 Saat: 12:12
Kaza kurbanı genç toprağa verildi
Kaza kurbanı genç toprağa verildi

Gölcük  D-130 Karayolu üzeri  Gonca Rampası üzerinde öncekigün akşam saatlerinde meydana gelen üzücü  trafik kazasında  Gölcük’te  PC Hastanesi isimli iş yerini işleten ve bilgisayar tamirciliği yapan Mustafa Kurt(34), bilinmeyen bir nedenden dolayı motorunun direksiyon hakimiyetini kaybetti ve  yol kenarındaki bariyerlere çarparak  yaklaşık 20 metre sürüklendi.  

    Kaza sonrası Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan genç motorcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Tam bir motosiklet tutukunu olduğu ve Gölcük ilçesi Hisareyn Mahallesi  Kevser Caddesinde ikamet ettiği öğrenilen Mustafa Kurt’un cenazesi otopsi işlemleri için Kocaeli Asri Mezalık Morguna kaldırıldı. Yapılan adli işlemler sonrasında  ise yakınlarına teslim edildi. Çevresi tarafından çok sevilen Kurt, Tefik Hoca Camiinde kılınan ikindi namazı sonrası 17 Ağustos Mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat