Özdilek

Güncel

Kayseri Talas personeline protokol eğitimi

Kayseri Talas Belediyesi'nde eğitim programları aralıksız devam ediyor.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Daha önce iletişim, acil durumlarda tıbbi müdahale, mevzuat, yazışma kuralları ve iş güvenliği gibi çeşitli eğitim programları düzenlene...

18 Kasım 2023 Saat: 10:05
Kayseri Talas personeline protokol eğitimi
Kayseri Talas personeline protokol eğitimi

Kayseri Talas Belediyesi'nde eğitim programları aralıksız devam ediyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Daha önce iletişim, acil durumlarda tıbbi müdahale, mevzuat, yazışma kuralları ve iş güvenliği gibi çeşitli eğitim programları düzenlenen Talas Belediyesinde şimdi de yöneticilere yönelik protokol ve resmi kurallar konusunda bilgilendirme programı gerçekleştirildi.

Emekli Mülkiye Müfettişi Mehmet Çoban tarafından Talas Belediyesi Meclis Salonunda verilen bilgilerde protokol kuralları ve resmi nezaket gibi konular üzerinde duruldu.

Sekizincisi düzenlenen eğitim programında konuşan Mehmet Çoban, Talas’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek eğitime verdiği önem ve destekten dolayı Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

İki bölüm halende gerçekleşen yaklaşık 2 saat süren programın ilk bölümünde sinevizyon eşliğinde protokol kurallarına dair genel konular aktarılırken ikinci bölümde yöneticilerden gelen sorular cevaplandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat