Özdilek

Güncel

Kayseri Melikgazi'den sağlığa tam destek

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Selçuklu Mahallesi’nde Melikgazi Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile yapılacak olan Mürüvvet-Sadettin Türkkan Aile Sağlığı Merkezi’nin bugün temel atma töreni gerçekleştirilecek.Mehmet UZEL (KAYSERİ...

6 Kasım 2023 Saat: 10:05
Kayseri Melikgazi'den sağlığa tam destek
Kayseri Melikgazi'den sağlığa tam destek

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Selçuklu Mahallesi’nde Melikgazi Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile yapılacak olan Mürüvvet-Sadettin Türkkan Aile Sağlığı Merkezi’nin bugün temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
525 metrekare inşaat alanında yapılacak olan sağlık merkezinde 5 aile hekimi olacağını belirten Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi'de sağlık alanında yaptığımız yatırımlarla ilçemizi önemli bir mesafeye ulaştırdık. Sağlık hizmetlerinin ilk aşaması aile sağlığı merkezleridir. Bu merkezlerimiz ne kadar güzel mekânlara sahip olursa o kadar güzel hizmet verirler. Sağlık olmazsa olmazımızdır.

İnşallah yeni yapacağımız sağlık merkezimizin değerli hizmetler vermesini diliyorum. Zemin ve 1. Kattan oluşan sağlık merkezi 5 hekimli kapasiteye sahip olup içerisinde muayenehaneler, tıbbi müdahale odası, aşı odası ve bebek izleme, gebe takip odası, laboratuvarlar ve çocuk oyun alanı yer alacak" dedi.

Selçuklu Mahallesinden hayata geçirilecek Mürüvvet-Sadettin Türkkan Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli bugün saat 12.30’da temelini atılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat