Özdilek

Güncel

Kayıp kuyumcu Gür: Tefeci değilim

Körfez’de 21 yıldır kuyumculuk yapan, hafta başında dükkanını açmayıp ortadan kaybolan Has Anadolu Kuyumcusu’nun sahibi Hasan Gür, ikinci kez açıklama yaptı.

13 Kasım 2014 Saat: 17:30
Kayıp kuyumcu Gür: Tefeci değilim
Kayıp kuyumcu Gür: Tefeci değilim

Gür, borçları olduğunu, ancak bunları zaman dilimi içinde ödeyeceğini aktardı, bazı kesimlerde “Tefeci” olduğu yönündeki iddialara da tepki gösterdi. Hasan Gür, yaptığı açıklamada, “Kesinlikle tefecilik yapmadım. Hiç kimsenin borcunu da inkar etmedim. Tefeci olanların borcu olmaz. Ancak, benim borcum var. Kime ne kadar borcum varsa, son kuruşuna kadar kesinlikle ödeyeceğim.”dedi. Hasan Gür’ün kendisini zor durumda bırakanlar olduğunu ima ettiği dikkat çekti, ailesine de sitem ettiği görüldü.

“ARADA FIRSATÇILAR DA VARDI”

Bazı gazetecilerin kendisine yönelik ağır ithamlarda bulunduğunu, bu yönde yayınlar yaptığını vurgulayan Hasan Gür, şunları aktardı: “Bizden maddi beklenti içinde olanlar vardı. Biz taviz vermedik onlara. Para yedirmedik. Size borcumuzun bir kısmını ödedik. Aranızda kötü niyetli fırsatçılar var. Borcumu ödediğim, veya yarısını ödediğim, veyahut karşılığında arsa ve daire verdiğim halde, benden alacaklı olduğunu iddia edenler var.  Yüklü alacaklı olduğum, arsa verdiğim, benim alacağım olanlara ulaşacağım. Aksi bir durum olursa, sizleri haberdar edeceğim. Beni anlayışla ve sabırla bekleyen, alacaklı her bir kardeşime selam olsun! Şunu bilsinler ki, ilk önce onların hakları ödenecektir. Ve yakın zamanda kendileri ile irtibata geçeceğim. Fakat beni işimden, evimden  uzaklaşmak zorunda bırakan, ailem ve beni bu zor ve meşakkatli ve bir o kadar da sabır gerektiren bu zor duruma sokan kardeşlerime selam olsun. Şunu unutmasınlar ki, onların da son kuruşuna kadar benden alacakları ödenecektir.”

“”GERÇEK DOSTLARIMI TANIDIM”

Hasan Gür, borçlarını ödeyebilmesi için kendisinin rahat olması gerektiğini aktardı. Gür, yaptığı açıklamanın son bölümünde, kendi ailesine de sitemli olduğu görüldü. Hasan Gür, şöyle devam etti: “Bana güvenip sabreden daha önce, hakkını alacaktır. Bugünün yarını da var. Ben bu zor günümde gerçek dostlarımı tanıdım. Onlara selam olsun. Ve en önemlisi trilyonları olan ve benim kendilerine her türlü maddi-manevi desteği vermiş olduğum başta babam ve kardeşim ve de bazı yakın akrabalarım ile siz dost bildiğim sahte dostlara selam olsun!.. Allah sizlere de gerçek manevi ve maddi dostluğu nasip etsin.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat