Özdilek

Aşayiş

Kayınpederden geline 4 kurşun

İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde eşi ile tartışan genç kadın kayınpederi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı.

15 Haziran 2017 Saat: 10:07
Kayınpederden geline 4 kurşun
Kayınpederden geline 4 kurşun

İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde eşi ile tartışan genç kadın kayınpederi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı.

4 el ateş etti

İzmit Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde ikamet ettikleri öğrenilen Remziye Kanyılmaz (34) ve eşi Mehdi Kanyılmaz henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından evden çıkan kayınpeder Alaaddin Kanyılmaz iddiaya göre gelini Remziye Kanyılmaz’a 4 el ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan Remziye Kanyılmaz kanlar içinde kalırken eşi ve kayınpederi olay yerinden bir araç ile kaçarak kayıplara karıştı.

Hayati tehlikesi devam ediyor

Olayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Remziye Kanyılmaz, İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu.

 

KAÇTIKTAN SONRA TESLİM OLDULAR

Olayın ardından kaçan kayınpeder Alaaddin K. ve oğlu Mehdi. K’nın bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldukları öğrenildi. Kanyılmaz’ın kayınpederi tarafından neden vurulduğu henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat