Özdilek

Aşayiş

Kaybolan yaşlı adam 30 saat sonra bulundu

Koceli Üniversitesine ait diş hastanesine muayeneye giden Osman Dudunalı(74)’dan, yakınları uzun bir süre haber alamamışlardı.

5 Ekim 2017 Saat: 10:25
Kaybolan yaşlı adam 30 saat sonra bulundu
Kaybolan yaşlı adam 30 saat sonra bulundu

Körfez İlçesinde ikamet eden ve 3 Ekim günü sabah erken saatlerde  evinden çıkarak, Başiskele İlçesi Yuvacık Mahallesinde bulunan Koceli Üniversitesine ait diş hastanesine  muayeneye giden  Osman Dudunalı(74)’dan,  yakınları uzun bir süre haber alamadı.  Dudunalı’nın yakınlarının polise haber vermesi ile yaşlı adam aranmaya başlandı.Yaşlı adamı bulmak için harekete geçen polis ekipleri,  hastane kamerlarını inceledi.Hastane kameralarında yaşlı adamın hastaneye geldiği ve sonra diş hastanesi yanında bulunan  ormanlık alana gittiğini tespit etti.Polis Dudunalı’nın yakınları ile   ormanda arama yaptı. Ancak yaşlı adama ulaşamadı.  Bunun üzerine  AFAD ekiplerine haber verdildi.AFAD ekipleri Çarşamba günü saat 22:30 sularında  bölgede arama çalışpması başlattı. AFAD ekibi polis ve yakınlarıyla birlikte bakılamayan alanlarda detaylı aramalara başladı. ve 3 saatlik arama ardından yaşlı adam gece 02.00 sıralarında ormanlık alanda bitkin ve çok üşümüş halde bulundu.Ormanlık alandan alınarak 112 ambulansına taşınan Osman dede sağlık ekiplerine teslim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat