Siyaset

Kaya: AKP seçimi kazanmadı, aldı

CHP Dilovası Belediye Meclis üyeleri, mazbatalarını aldılar. Meclis üyeleri ile birlikte Gebze İlçe Seçim Kuruluna gelen İlçe Başkanı İsmail Kaya, mazbataların alınmasından sonra bir açıklama yaptı.

4 Nisan 2014 Saat: 17:48
Kaya: AKP seçimi kazanmadı, aldı
Kaya: AKP seçimi kazanmadı, aldı

CHP İlçe Başkanı İsmail Kaya, "30 Mart’ta yapılan seçimlerde aldığımız oylar Belediye’yi almaya yetmedi. Dilovası’nda normal bir seçim süreci yaşamadık. AKP bilinen her zamanki yöntemi olan bizim vergilerimizle oluşan devlet paralarını bildik yöntemlerle bazı kişi ve kuruluşlara dağıtması sonucu seçimi kazanmadı, aldı. Bu durumda bize muhalefet görevi düştü. Hâlbuki bugüne kadar çözülemeyen çok sayıda sorunu olan Dilovası için çok mükemmel projelerimiz vardı. Tecrübeli bir başkan, temiz ve yetenekli meclis üyelerimiz vardı. Oysa demokrasi ve halkın iradesi karartıldı. Oyunlara kurban gittik. Biz CHP olarak, bundan sonra halkın yararına olan tüm hizmet ve projelere evet diyeceğiz. Yanlışlara karşı ise, tüm muhalefet partileri ile birlikte karşı koyacağız. Bunu kamuoyu böyle bilsin. Dilovası sahipsiz değildir. Örneğin, daha önce nasıl Dilovası’nın havası, çevresi ve sorunları için kefen giyip yol kestiysek, bundan sonra da halk için her çeşit yasal mücadelemizi yapacağız. Son söz olarak, Dilovası’nda ki ayak oyunlarını, sandığa karşı yapılan hileleri kınıyorum. Mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Başkan adayı Ercan Dalkılıç’ın canla başla, disiplinli ve ilkeli bir çalışma ortaya koyduğunu, tüm partili ve gönüllü vatandaşların gece gündüz çalıştığını, her birine ayrı ayrı teşekkür ettiğini vurgulayan Kaya, "Mücadeleden geri durmayacağız. Dilovası'na sahip çıkmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat