Özdilek

Siyaset

KAVGA ŞİKAYET İSTEMİYORUM

İlçe başkanlarını toplayan CHP İl Başkanı Kuşkan, “İlçelerde kavga gürültü istemiyorum. Seçime hazırlıklı olun. Adaylar konusunda titiz davranın, eksiğinizi, gediğinizi tamamlayın, şikayet istemiyorum” dedi.

17 Ocak 2013 Saat: 14:32
KAVGA ŞİKAYET İSTEMİYORUM
KAVGA ŞİKAYET İSTEMİYORUM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Kuşkan, ilçe başkanları ile parti binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi. CHP Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya`nın mazeret bildirerek katılmadığı toplantıda 11 ilçe başkanı hazır bulundu. Toplantı öncesi gazetecilere genel bir değerlendirme yapan Kuşkan, 2014 yerel seçim süreci kapsamında ilçe başkanlarıyla durum değerlendirmesi yapmak için bir araya geldiklerini söyledi. Kuşkan, önümüzdeki günlerde de belediye meclis üyeleriyle belediye sorunları, il genel meclis üyeleriyle de köylerin genel durumunu değerlendirmek için bir araya geleceklerini söyledi.



BAŞKANLARA TALİMAT

Genel gündemi değerlendirmek ve seçim sürecine girilmesiyle birlikte ilçe örgütlerindeki çalışmaların ele alındığı toplantıda konuşan Kuşkan, ilçe başkanlarını seçime daha iyi hazırlanmaları konusunda uyarılarda da bulundu. İlçe örgütlerinin kurumsallaşması, üye güncellenmesi, mükerrer üyelerin ayıklanması ve üye listelerinin daha düzgün olması konusunda titiz bir çalışma isteyen Kuşkan, ilçe başkanlarına, “Her ilçe kendi sıkıntılarını artık aşsın, bitirsin. Kavga, şikayet, gruplaşma, itiş-kakış ve şikayet istemiyoruz” ifadesini kullandı.



KÖYLER İNCELENECEK

İlçe başkanları toplantısında konuşan Kuşkan, Büyükşehir Yasası kapsamında yapılan değişiklikte köy seçmenlerinin seçim sonuçlarını etkileyecek nitelikte bulunduğunu belirterek, köylerin genel durumunu incelemek için önümüzdeki günlerde İl Genel Meclis üyeleriyle de bir araya geleceğini söyledi. Kuşkan, “Büyükşehir Yasası`nda yapılan değişiklikten sonra, köy seçmenleri, bağlı bulundukları ilçe belediye başkanlığını için de oy kullanacak. Bu önemli bir durumdur. Köylerdeki genel durumumuzu incelemek için il genel meclis üyeleriyle geniş ve ayrıntılı bir çalışma yapacağız” dedi.



AKP DAVET EDİLMEYECEK

Kuşkan`ın, ilçe başkanları toplantısında, 27 Ocak tarihinde, Dilovası`nda geniş kapsamlı bir çevre toplantısı düzenleyeceklerini ve ilçedeki hava ve çevre kirliliğinin bilimsel verilerini açıklanacağını duyurdu. Kuşkan, “Dilovası`ndaki çevre kirliliğine duyarsız kalan AKP`den hiç bir temsilciyi toplantıya davet etmeyeceğiz. Çevre toplantısına sivil toplum kurum ve kuruluş temsilcileri, çevreciler ve AKP dışındaki diğer bütün siyasi partileri davet edeceğiz. Dilovası gerçeği kent halkından ne yazık ki saklanıyor” dedi.



HANGİ İLÇE BAŞKANI KATILDI

CHP Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya`nın, Dilovası`nda düzenlenecek çevre toplantısı hazırlıklarını yaptığı gerekçesiyle katılmadığı CHP ilçe başkanlar toplantısında 11 ilçe başkanı hazır bulundu. Toplantıda; CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, Derince ilçe başkanı Hakan Savaş, Körfez ilçe başkanı Mehmet Miroğlu, Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, Gölcük ilçe başkanı İsmet İşeri,Karamürsel ilçe başkanı Şinasi Yazar, Kandıra ilçe başkanı Muzaffer Yağız, Kartepe ilçe başkanı Bülent Sarı, Çayırova ilçe başkanı Rasim Meriç, Darıca ilçe başkanı Selman Kösali, Başiskele ilçe başkanı Sezai Solak hazır bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat