Özdilek

Güncel

Katil kuzen çıktı

Kartepe ilçesinde evinde bıçaklanarak öldürülen Yasin Halıcı”nın katil zanlısı amcasının oğlu olduğu ortaya çıktı

30 Mart 2013 Saat: 01:32
Katil kuzen çıktı
Katil kuzen çıktı
Kartepe ilçesi Köseköy Tepecik Mahallesi'nde korkunç bir cinayet meydana geldi. Su tesisatçısı olarak çalışan Metin Halıcı ile Zeliha Halıcı'nın üç çocuğundan en küçüğü olan Köseköy İstasyon İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Yasin Halıcı (11) evin salonunda vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.  Yasin`i eve gelen hızsızın öldürdüğü iddia edilmişti. Olayın aslı cinayet zanlısının yakalanması ile ortaya çıktı. 11 yaşındaki Yasin`i öldüren kişi amcasının oğlu olduğu ortaya çıkı. Cinayet sanığı akşam saatlerinde uygulama sırasında yakalandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürerken il merkezinde ise Önleyici Hizmetler Şubesine bağlı ekipler Kuruçeşme Mahallesi'nde rutin uygulama sırasında Sercan H.(21) isimli bir kişiyi gözaltına aldı. Şahsın sorgusunda öğlen saatlerinde cinayet olayını kendisinin işlediğini itiraf etti. Olayda kullandığı suç aletini de Kuruçeşme'deki ormanlık alana attığını söylediği öğrenildi. 

Psikolojik tedavi görüyordu

Sercan H. cinayet nedenini ise, “Yengeme gittim. Bir süre kapıyı çaldım ancak açan olmadı. Bir süre sonra Yasin kapıyı açtı ve bana takılmaya başladı. Bunun üzerine sinirlenerek bıçakladım. Paniğe kapılarak hırsız süsü vermek için evi dağıttım. Sonrada da kaçtım” dediği öğrenildi. Ekipler cinayette kullanılan bıçağı ararken, katil kuzenin psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat