Özdilek

Kültür/Sanat

KASK'tan Sertifika Töreni ve Gösteri

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklerinde bu hafta Dünya fotoğrafından Portekiz'li Rui Palha'nın Lizbon sokak fotoğraflarından oluşan gösterisini izleyicilerle buluşturdu.

26 Şubat 2014 Saat: 14:45
KASK'tan Sertifika Töreni ve Gösteri
KASK'tan Sertifika Töreni ve Gösteri

 KASK Başkanı Altuğ Şenel'in hazırlayıp sunduğu gösteri, fotoğraf severler tarafından ilgi ile izlendi. Gösteri ardından Rui Palha'nın fotoğrafları ve çekim tarzı hakkında bilgilerde veren Altuğ Şenel, gelen soruları da yanıtladı. İzleyiciler sokak fotoğrafçılığının önemli temsilcilerinden olan Rui Palha fotoğraflarıyla sokak fotoğrafçılığı ile ilgili söyleşi yapma fırsatı da buldu. Etkinlik ardında KASK temel fotoğraf eğitim seminerine katılıp sertifika almaya hak kazanmış katılımcılara sertifikaları verildi. KASK başkanı Altuğ Şenel, önümüzdeki hafta Silva Bingaz'ın ''Fotoğrafta kişisel yol'' adlı gösteri ve söyleşisini fotoğraf severlerle buluşturacaklarını belirterek, yeni dönem temel eğitim seminerinin 3 mart 2014 Pazartesi günü başlayacağını, ilgilenenlerin 323 92 43 nolu dernek telefondan KASK'a ulaşarak bilgi alabileceklerini ve ön kayıt yaptırabileceklerini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat