Özdilek

Kültür/Sanat

Kask'tan Makina Mühendislerine Temel Fotoğraf Semineri

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği KASK, dernek merkezinde gerçekleştirdiği eğitim seminerleri ve atölye çalışmalarının dışında, çeşitli kurum ve kuruluşlara da temel eğitim seminerleri vermeye devam ediyor.

9 Aralık 2015 Saat: 23:38
Kask'tan Makina Mühendislerine Temel Fotoğraf Semineri
Kask'tan Makina Mühendislerine Temel Fotoğraf Semineri

  Son olarak Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyeleri için gerçekleştirilen temel eğitim seminerinde katılımcılara, fotoğrafın tarihsel gelişiminden kompozisyona, teknik detaylardan çekim tekniklerine kadar fotoğrafa ilgi duyan ve başlamak isteyenler için gerekli tüm temel bilgiler sunuldu.

 Yapılan uygulama gezisinde çekilen fotoğrafların değerlendirildiği son günde, katılımcılara sertifikalarını sunan Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ünal Özmural KASK'a teşekkür ederek, bu seminerin,şube olarak gerçekleştirmek istedikleri projelerde kimi zaman ihtiyaç duydukları fotoğraflara çarpıcı bakış açılarını kazandırabileceğini belirtti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat