Özdilek

Kültür/Sanat

KASK'ta Üye Gösterisi

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK), 2014 - 2015 sezonun ikinci etkinliğini dernek merkezinde gerçekleştirdi.

1 Ekim 2014 Saat: 09:40
KASK'ta Üye Gösterisi
KASK'ta Üye Gösterisi

     Her hafta düzenli olarak fotoğraf severlere çeşitli gösteri ve söyleşiler sunan KASK'ın bu haftaki konuğu üye gösterileri kapsamında İbrahim Kurulay oldu.

'' Afaktan Enfüse Seyir '' adlı makro doğa fotoğraflarından oluşan gösteri fotoğraf severler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Gösteri sonrasında izleyicilerden gelen soruları yanıtlayan İbrahim Kurulay kullandığı ekipmanlardan ve çekim yaptığı yerler hakkında bilgiler de verdi.

Etkinlik sonrası İbrahim Kurulay'a Teşekkür plaketi sunan KASK  başkanı Altuğ Şenel, yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla önümüzdeki hafta etkinliklere ara vereceklerini, iki hafta sonra KASK'ta haber fotoğrafçısı Emin Özmen'i fotoğraf severlerle buluşturacaklarını belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
mert 01.10.2014 21:53
akp diktatörlüğüne karşı böyle cesur yürekler gerek.sivil inisiyatif platformu yöneticileri bu cesur yürekleri kutluyor,bu dikatörlüğü çökertmek için inadına cesur insanları fETHİYEDE BULUŞMAYA davet ediyorum.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat