Özdilek

Kültür/Sanat

Kask'ta Reklam Fotoğrafçılığı

Kask'ta bu hafta Still life ve Reklam fotoğrafçısı Kocaeli Üniversitesi Fotoğraf Bölümü mezunu Fotoğrafçı Tuba Özkan'ın '' Bizden Yansımalar '' adlı gösterisi ile devam etti.

11 Aralık 2014 Saat: 01:40
Kask'ta Reklam Fotoğrafçılığı
Kask'ta Reklam Fotoğrafçılığı

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK), her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklerine bu hafta Still life ve Reklam fotoğrafçısı Kocaeli Üniversitesi Fotoğraf Bölümü mezunu Fotoğrafçı Tuba Özkan'ın '' Bizden Yansımalar '' adlı gösterisi ile devam etti.

Büyük bir ilgi izlenen gösteride, Moda, Dekorasyon, Portre, Yiyecek fotoğraflarından profesyonel örnekler sunuldu. Gösteri sonrasında Tuba Özkan, izleyicilerden gelen soruları yanıtlayarak, çekim tekniklerinden, kullandığı ekipmanlardan ve profesyonel fotoğraf hayatının gelişiminden bahsetti.

Etkinlik sonrasında Tuba Özkan'a teşekkür eden KASK başkanı Altuğ Şenel, önümüzdeki hafta KASK'ta fotoğrafçı Aydın Çetin Bostanoğlu'nun ''4 hikaye 4 Portfolyo'' adlı gösteri ve söyleşinin yer alacağını belirterek tüm fotoğraf severleri KASK'a davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat