Özdilek

Kültür/Sanat

KASK'ta Alfred Eısenstaedt İzlendi

Bu hafta KASK't Altuğ Şenel'in hazırlayıp sunduğu, ünlü Alman asıllı Amerikalı fotoğrafçı Alfred Eisenstaedt fotoğraflarından oluşan gösteri ile devam edildi.

5 Kasım 2014 Saat: 09:38
KASK'ta Alfred Eısenstaedt İzlendi
KASK'ta Alfred Eısenstaedt İzlendi

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklerine bu hafta ''Dünya Fotoğrafından'' bölümüyle, Altuğ Şenel'in hazırlayıp sunduğu, ünlü Alman asıllı Amerikalı fotoğrafçı Alfred Eisenstaedt fotoğraflarından oluşan gösteri ile devam edildi.

Büyük bir ilgi ile izlenen gösteride, Kralların, bilim adamlarının, diktatörlerin, sinema yıldızlarının, portrelerinin yanısıra , sıradan günlük yaşamların içinden yapıtlarda yer aldı.

Etkinlik sonrası izleyicilerden gelen soruları da yanıtlayan KASK başkanı Altuğ Şenel, 17 Kasım 2014 tarihinde yeni dönem Temel Fotoğraf Eğitim seminerine başlayacaklarını belirtti ve fotoğrafa ilgi duyan herkesi KASK'a davet etti. Kayıt ve detaylı bilgi için 323 92 43 nolu telefondan dernek merkezine ulaşılabiliyor.

KASK - Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği

Ömerağa mah. M.Levent Ersoy Sk. Altınnal Apt. Kat:3 İzmit / KOCAELİ

0 262 323 92 43

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat