Özdilek

Güncel

KASKINI ARKADAŞINA VERİNCE CANINDAN OLDU

Tamir için aldığı motosiklete kız arkadaşıyla binen ve kendi kaskını da arkadaşına veren Engin Ergin Kuruçeşme’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti

24 Haziran 2013 Saat: 17:03
KASKINI ARKADAŞINA VERİNCE CANINDAN OLDU
KASKINI ARKADAŞINA VERİNCE CANINDAN OLDU
İzmit Yeşilova Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi No: 66 adresinde ikamet eden Cemal Ergin ve Zakire Ergin`in iki çocuğundan biri olan 28 yaşındaki motosiklet tamircisi Engin Ergin, Kuruçeşme D-100 Karayolu`nda motosikletiyle yaptığı kaza sonucu feci şekilde yaşamını yitirdi. Alınan bilgi ve iddialara göre; İzmit Turan Güneş Caddesi üzerinde motosiklet tamircisi olarak çalışan Engin Ergin, bir arkadaşından tamir için aldığı 06 RZ 750 plakalı motosikleti işler hale getirdi ve deneme turu atmak istedi. 
 
Motosikletle dolaşmaya çıkan Ergin, bu sırada G.G.(17) isimli kız arkadaşını da yanına aldı. Engin Ergin motosiklet kaskını motosikletin arkasına oturan kız arkadaşına verdi. Akşam saatlerinde Bekirpaşa`dan yola çıkan iki arkadaş, Kuruçeşme turnikeleri mevkiinden geri dönmek istedi. Ancak Engin Ergin aşırı süratli olduğu öğrenilen motosikletin kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı ve motosikletin üzerindekiler yola fırladı.
 
Başındaki kaskı arkasında oturan arkadaşına veren Ergin başından darbe alarak, ağır bir şekilde yaralandı. Olay yerine geç geldiği iddia edilen sağlık ekipleri yaralıyı Seka Devlet Hastanesi`ne yetiştirmek istese de, ağır yaralı Ergin yolda hayatını kaybetti. Başında Engin Ergin`in kaskı olan G.G. isimli genç kız ise feci kazadan yaralı olarak kurtulmayı başardı. Kazada hayatını kaybeden Engin Ergin`in yakınları ise hastaneye akın etti. Arkadaşlarına göre tam bir motosiklet tutkunu olan Engin Ergin`in cenazesi Yeşilova Karaağaç Camii`nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı`nda toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat