Özdilek

Siyaset

KASKF'dan TBMM'ye Ziyaret

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat AYDIN , yönetim kurulu üyeleri, SUMOTAŞ Başkanı Marika Mehmet TOP ile birlikte Salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’nde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

16 Şubat 2017 Saat: 21:14
KASKFdan TBMMye Ziyaret
KASKF'dan TBMM'ye Ziyaret

Ziyarette ilk olarak AK Parti grup toplantısına katılan ekip ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret için ekibe teşekkür eden Milletvekili Katırcıoğlu, KASKF Başkanı Murat Aydın’dan Amatör Spor Kulüpleri faaliyetleri ile ilgili bilgiler aldı. Katırcıoğlu, almış olduğu bilgiler doğrultusunda federasyonumuzun yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Murat Aydın ve ekibine teşekkür etti. AK Parti grup toplantısında AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve İlyas Şeker ile de kısa görüşmelerde bulunan ekip yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ardından CHP grubuna geçen Başkan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kocaeli Milletvekili, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Üyesi  Fatma Kaplan Hürriyet’i kuliste ziyaret ederek KASKF çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Son olarak Başbakan Binali Yıldırım ile görüşme fırsatı yakalayan Başkan Aydın ve ekibi, Sayın Yıldırım’a hediye taktiminde bulundu.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat