Özdilek

Spor

KASKF Başkanı Murat Aydın ve Yönetimi Gölcükspor Kulüp’ünü Ziyaret Etti

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Genel Başkanı Murat Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri bugün, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri ve Gölcük Spor’lu futbolculara ziyarette bulundu.

26 Kasım 2016 Saat: 00:18
KASKF Başkanı Murat Aydın ve Yönetimi Gölcükspor Kulüp’ünü Ziyaret Etti
KASKF Başkanı Murat Aydın ve Yönetimi Gölcükspor Kulüp’ünü Ziyaret Etti

“TEŞEKKÜR EDERİM”

Ziyarete ev sahipliği yapan Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, ”KASKF Başkanımız Murat Aydın ve yönetimi Gölcükspor Kulüp’üne olan inançlarını ve saygılarını göstermek adına buradalar. Yönetimim ve futbolcularım adına kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KASKF OLARAK YANINIZDAYIZ”

Ardından söz alan Kocaeli ASKF Genel Başkanı Murat Aydın ise şunları söyledi: ”Sizler başta Başkanımız Ahmet Şahin olmak üzere çok değerli insanlarla çalışıyorsunuz. Onlar bütün mesailerini buraya harcıyorlar. Sizlerin de amacı iyi birer sporcu olmak. Bunun için doğru yerdesiniz. Çok daha iyi yerlere geleceğinize inanıyoruz. Amatör spor kulüpleri olarak biz sonuna kadar sizlerin yanındayız. Hepinize başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat