Özdilek

Kültür/Sanat

Kask’ta Soma Ve Van Faciaları İzlendi

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK), her hafta Salı günü gerçekleştirdiği etkinliklerinde bu hafta Kuşadası'ndan Yusuf Aslan’ı konuk etti.

11 Kasım 2015 Saat: 09:03
Kask’ta Soma Ve Van Faciaları İzlendi
Kask’ta Soma Ve Van Faciaları İzlendi

Yusuf Aslan’ın belgesel türünden oluşan gösteri ve söyleşisinde “Soma Maden Faciası” ve “Van Depremi” konu edildi. Videolar ve ropörtajlar ile desteklenen gösteriler izleyiciler tarafından ilgi ile izlenirken, büyük bir hüzün de vardı. Aslan, tüm bu gösterilerde yer alan hikayeleri, fotoğraflarken yaşadıklarını izleyicilerle paylaştı ve teknik detaylar hakkında bilgiler vererek gelen soruları yanıtladı. İlgi ile izlenen etkinlik sonrasında Yusuf Aslan’a teşekkür eden KASK Başkanı Altuğ Şenel, önümüzdeki hafta Ömer Serkan Bakır’ın “Western Digital’in katkılarıyla Fotoğrafçılar için depolama, yedekleme ve arşivleme çözümleri” adlı seminer ve söyleşisinin yer alacağını belirterek bu ücretsiz etkinlik için fotoğrafseverleri KASK’a davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat