Özdilek

Kültür/Sanat

KASK’ta 'Devinimin Görsel Dili' Gösterisi

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) düzenli olarak gerçekleştirdiği Salı etkinliklerine bu hafta, fotoğraf camiasının tanınmış isimlerinden Tahsin Aydoğmuş'un 'Devinimin Görsel Dili'' gösterisi ile devam etti.

25 Şubat 2015 Saat: 09:19
KASK’ta 'Devinimin Görsel Dili' Gösterisi
KASK’ta 'Devinimin Görsel Dili' Gösterisi

Tahsin Aydoğmuş'un son dönem çalışmalarına ait fotoğraflardan oluşan, "hareket" temasının vurgulandığı gösteri izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Gösteri sonrası izleyicilerden gelen pek çok soruyu da yanıtlayan Tahsin Aydoğmuş, fotoğrafa başlangıç noktası olan Ayasofya Müzesi fotoğrafları, sergisi ve kitapları için sponsor firma ile yaptığı görüşmeler, proje oluşturma ve çekim teknikleri üzerine oldukça kapsamlı bilgiler verdi. Söyleşi sonunda gösteride sunduğu her bir fotoğraf hakkında açıklamalar yaparak izleyicilere fotoğraflarını nasıl ve nerede çektiğini anlattı. Etkinlik sonrası katılımı için Tahsin Aydoğmuş'a teşekkür eden KASK Başkanı Altuğ Şenel, önümüzdeki hafta KASK'ta Fotopro firmasının Sigma ürün tanıtımı ve fotoğraf sanatçısı Orhan Cem Çetin'in gösteri ve söyleşinin yer alacağını belirterek tüm fotoğrafseverleri KASK'a davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat