Kültür/Sanat

KASK 'TA BALE FOTOĞRAFLARI İZLEND

KASK – Kocaeli Fotoğraf Derneği’nin gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında, bu hafta “Sağdan – Soldan” adlı fotoğraf gösterisi izleyicilere sunuldu.

31 Ekim 2012 Saat: 17:07
KASK 'TA BALE FOTOĞRAFLARI İZLEND
KASK 'TA BALE FOTOĞRAFLARI İZLEND

KASK onur üyesi İsmail Saatçi ve yine KASK üyesi Erol Yılmaz’ın çektiği bale fotoğraflarından oluşan gösteri katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi. KASK üyeleri ve fotoğrafa ilgi duyan misafirlerin yoğun ilgisi ile karşılanan etkinlik sonrasında; İsmail Saatçi ve Erol Yılmaz çektikleri fotoğraflar hakkında bilgiler verdiler ve izleyicilerden gelen soruları da yanıtladılar. Gösteri sonunda İsmail Saatçi ve Erol Yılmazı kutlayan KASK başkanı Cengizhan Günesen teşekkür ederek; bu hafta temel fotoğraf eğitim seminerlerine başladıklarını önümüzdeki hafta ise 06 kasım Salı günü Bursa’dan konuk edecekleri Mehmet Dağ’ın “Diyarbekir Şad Akar” adlı fotoğraf gösterisini izleyicilerle paylaşacaklarını belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat