Özdilek

Kültür/Sanat

KASK 35. yaşını kutladı

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği 35. yaş gününü '35 Yılın Işığı' adlı siyah beyaz fotoğraflardan oluşan üyelerin fotoğraflarından oluşan sergiyle kutladı.

4 Aralık 2014 Saat: 11:40
KASK 35. yaşını kutladı
KASK 35. yaşını kutladı

İlimizin köklü sivil toplum kuruluşlarından olan Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK), kuruluşunun 35. yılında '35 Yılın Işığı' adlı siyah beyaz fotoğraflardan oluşan üye sergisini Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde fotoğraf severlerle buluşturdu.

Büyük ilgi gören 35. yıldönümü sergisinde konuşan KASK başkanı Altuğ Şenel, KASK üyelerine ve katılımcılara teşekkür etti. Şenel, “KASK olarak fotoğraf sanatının yaygınlaşması ve daha büyük kitlelere icra edilmesi için çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda seminer, sergi, atölye çalışmaları ve etkinliklere devam ediyoruz” diye konuştu. KASK '' 35 Yılın Işığı '' üye sergisi 7 Ocak 2015 tarihine kadar Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde fotoğraf severler tarafından izlenebilir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat