Özdilek

Kültür/Sanat

Kask 34.Yılını Kutladı

İlimizde fotoğraf denince akıllara gelen ilk kurum olan Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) kuruluşunun 34. yılını Wess otelde düzenlediği bir yemekle kutladı.

12 Mayıs 2014 Saat: 12:04
Kask 34.Yılını Kutladı
Kask 34.Yılını Kutladı

Kuruluşundan bugüne, her hafta düzenlediği etkinlikleri, temel ve ileri seviye fotoğraf seminerleri, fotoğraf günleri, workshoplar, atölyeler ile gelişimini sürdürerek çağın koşullarına ayak uydurabilen bir sivil toplum kuruluşu olmayı başaran KASK, düzenlediği bu yemekte derneğe katkı sağlayan ve onur ödülüne layık görülen üyelerine, kuruluşlara plaket sundu ve yeni üyelerini tanıttı.

Onur üyesi İsmail saatçi, KASK eski başkanlarından Cengiz Han Günesen, Bilgi Birikim sistemleri adına KASK üyesi Mehmet Alhas ve Delta dijital fotoğrafçılık adına Ercan Ekin ödüle layık görüldü. Tüm katılımcılara teşekkür eden KASK yönetim kurulu üyeleri, fotoğraf sanatının gelişimi ve daha geniş kitlelerce icra edilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirttiler. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat