Özdilek

Teknoloji

KASİAD’DAN KOCAELİ BAROSUNA ZİYARET

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kocaeli Barosu Başkanı Av. Mehmet Tamer SOLAKOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

Ekim ayında Kocaeli Barosu’nda gerçekleştirilen genel kurulda başkanlığa seçilen Av. Mehmet Tamer SOLAKOĞLU’nu KASİAD yönetim kurulundan Osman Yavuz, Abdülkadir Şahan, Serap Demirer, Yusuf Arabacı ve Musa Çevik makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ileten Solakoğlu, KASİAD başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle günümüz hukuk sorunları ve dernek yapılanmalarıyla ilgili konuları paylaştılar. Üyelerinin gün geçtikçe tayinlerle ve mesleğe yeni giren avukatlarla hızla arttığını ortaya koyan Başkan Solakoğlu, amaçlarının bu üyelerin Kocaeli Barasu’ndan olabildiğince faydalanabilecekleri bir kuruluş haline getirmek olduğunu söyledi.

“HUKUK HERŞEYİN ÜSTÜNDE”

Av. Mehmet Tamer SOLAKOĞLU konuşmasının devamında; “Baro bağlamında yapılan konferanslar ve seminerlerde özellikle göreve yeni başlayan avukatlarımıza ve diğer üye avukatlarımıza her zaman hukukun her şeyden üstün olduğunu söylüyoruz. Çünkü ne olursa olsun biz avukatlar için hukuk her şeyin üstünde olması gerekmektedir.”diye açıklamalarda bulundu. Solakoğlu konuşmasının sonun da ise STK’ların çok önemli bir misyon üslendiği ve bu bağlamda kuruluşların STK’larla her zaman ortak hareket etmeleri gerektiğini ortaya koydu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat