Özdilek

Güncel

Kasiad Gelişim Kulübü Yıldız Ramazanoğlu'nu Misafir Etti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

KASİAD Gelişim Kulübü düzenlemiş olduğu “Pozitif Düşünce Toplantıları”nın ilkini düzenledi. KASİAD konferans salonunda düzenlenen toplantının konuğu Edebiyatçı Yazar Yıldız Ramazanoğlu oldu.

 

KASİAD üyelerinin ve üyelerinin yakını olan iş kadınlarının daha aktif ve katılımcı rol oynamalarını sağlamak için kurulmuş bir oluşmuş olan Gelişim Kulübü “Pozitif Düşünce Toplantıları”nın ilkini düzenledi. Düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak, Türkiye Yazarlar Birliği’nden (TYB) ödüllü Edebiyatçı Yazar Yıldız Ramazanoğlu oldu.

KATILIM YOĞUNDU

Toplantıda konuşma yapan Gelişim Kulübü Başkanı Serap Demirer, toplumumuzun yaşadıklarından, insanlar arası sevgiden ve Hz. Mevlana’dan bahsetti. Demirer konuşmasına şu şekilde devam etti; “Bugün toplumumuzda, insanlar arasında sevgi ve tolerans eksikliği bulunduğunu görüyoruz. Hemen hemen bütün anlaşmazlıklar; sevgi, karşılıklı anlayış ile sona erdirilebilir. Yeter ki, birbirimizi gerçekten ve gönülden, karşılıksız olarak sevelim ve birbirimize hoşgörü ile yaklaşabilelim. 700–800 yıl önce toplumumuz Hz. Mevlana ile nasıl kimlik bulmuşsa, günümüzde de toplumumuzun onun hoşgörüsüne, sevgisine ihtiyacı vardır.” Yazdığı birçok kitapla ses getiren Ramazanoğlu, aldığı ödülle de dikkat çekiyor. 2002 yılında kaleme aldığı “Derin Siyah” isimli hikâyesi, Türkiye Yazarlar Birliği’nden ödüllendirilen edebiyatçı yazarın büyük bir hayran kitlesine de ulaştığı görülüyor. Yapılan Pozitif Düşünce Toplantısı’nda da büyük bir ilgiyle karşılaşan Ramazanoğlu, toplantıya katıldığından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Serap Demirer toplantının sonunda katılımlarından dolayı Yıldız Ramazanoğlu’na teşekkürlerini ileterek hediye takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat