Özdilek

Turizm

KASİAD 8. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) 8. Olağan Genel Kurulunu Leyla Atakan Kültür Merkezi’n de üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Üyelerinin ticari hacmini geliştirmek, kurduğu ilişkilerle ulusal ve uluslar arası ticari ilişkilerini kurmanın yanında, verdiği eğitimlerle üye firmaların çalışan ve yönetici kadrosunun daha bilinçli ticaret yapabilmesini sağlamayı amaçlayan ve bu faaliyetlerle üyelerine ticari alanlarda “pusula” gibi yön gösteren KASİAD, 8. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurula, KASİAD’a üyelerin büyük çoğunluğu katılım sağladı.

“Afrika’da Umudun Habercisi Türkiye”

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Recep Ekşi, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Halil İbrahim Keleş, İl Tarım Müdürü Abdullah Öztürk, Defterdar Süleyman Dal’ın teşrif ettiği genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Vekilliğini yürüten Ramazan Baştürk konuşma yapmak için kürüyse çıktı. KASİAD’ın geçen genel kuruldan bu güne 2 yılda gerçekleştirdiği konferans, seminer, ülke tanıtım programları ve bilgilendirme toplantıları ile üyelerine büyük bir bilgi ve vizyon aktarımı sağladığını ortaya koyan Baştürk, “Avrupa birliği ve Amerika’da Türkiye politikalarının güçlü temsilcisi olurken Afrika’da umudun habercisi oldu. Güney Amerika kapı komşusu haline geldi. Doğunun, uzağı, ortası, yakını ile Türkiye’nin ortağı haline geldi. Bütün bu fırsatların Kocaeli’deki kapısı ve köprüsü KASİAD’dır.” dedi. KASİAD’ın içyapısı hakkında da bilgiler veren Baştürk, konuşmalarına yeni yönetime başarılar dileyerek son verdi.

KASİAD Komite Başkanlarına Teşekkür Plaketi

Baştürk’ün konuşmasının ardından kürsüye çıkan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli’nin çok çalışkan bir şehir olduğunu ve bu çalışkanlığın ise gelir ortalamasında kendini gösterdiğini ortaya koydu. Bu başarının ardında KASİAD gibi STK’ların olduğunu ortaya koyan Zeytinoğlu, yeni yönetime başarılar diledi. Zeytin oğlunun konuşmasının ardından ise geçen dönem komite başkanlıklarını yürüten Mobilya ve Orman Ürünleri Sektör Komitesi Başkanı Zeki BARIŞ, Gıda ve Tarım Sektör Komitesi Başkanı Miktad BEYAZPINAR, Kumaş ve Aksesuar Sektör Komitesi Başkanı Serkan OTMAN, İnşaat Malzemeleri Sektör Komitesi Başkanı Ramazan GÖKSU, İnşaat Taahhüt Sektör Komitesi Başkanı Şinasi OKUMUŞ, Hizmet Sektör Komitesi Başkanı Mevlüt TOPÇU, Otomotiv ve Oto Yedek Parça Sektör Komitesi Başkanı Abidin SUNAR, Makine ve Metal Sektör Komitesi Başkanı Serap DEMİRER Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Recep Ekşi, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Halil İbrahim Keleş’in elinde teşekkür plaketlerini aldılar.

Yeni Başkan Baki Karaman

Ödül töreninin ardından KASİAD üyeleri genel kurula geçtiler. En son iki yıl önce gerçekleştirilmiş olan genel kurulda Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Osman Yavuz, iki dönem yürüttüğü başkanlık görevine bu yıl aday olmadı. Tek listenin sunulduğu olağan genel kurulda, üyelerinde onayı ile Beşerler Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Baki Karaman KASİAD’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Seçimin ardından kürsiye çıkan Karaman şu şekilde konuştu; “KASİAD’ın dünü bugünü ve yarını; KASİAD kurulduğu 1998 yılından bu yana başkanlarımızdan üyelerimize, genel sekreterlerimizden teknik ekibimize kadar üstün özveri ve gayretlerle iş adamlarımızın hizmetinde olmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Bu noktada başkanlarımız Sayın Şükrü Yılgın, Sayın Muhittin Erkaya, Sayın Ali Süerkan, Sayın İbrahim Karaoğlu, Sayın Mustafa Çalışkan, Sayın Osman Yavuz ve çok değerli yönetim kurulu üyelerini saygıyla, teşekkürlerle ve şükran duygularımla yadetmek istiyorum. Bu pek değerli insanları ve gayretlerini takdir etmeye dilimin ve gönlümün ifade kabiliyeti yetmiyor. Biz biliyoruz ki büyük başarılar, uzun mesafeler el ele, kol kola, gönül gönüle ve yüksek bir irade ile gerçekleştirilir. Biz de söz veriyoruz ki bu kriterlere uygun hal ve tavırla hareket edeceğiz.

Karaman yönetim kurulu listesini şu şekilde ortaya koydu; Asil: Fatih Bingül - Kupon Giyim, Suat Özekli – Decodec İnşaat, Servet Akar - Sermak Metal, Serap Demirer - Emektar Makine, M.Emin Bıyık - Azra İnşaat, Atalay Kaya- Kocaeli Kaya Otomotiv, Güngör Koç – Sahra Yapı Denetim, Mehmet Tabak – Tabak Ticaret. Yedekler: Ramazan Göksu – Eriz Yapı, Cihat Gürpınar – Cc Sağlık, Hüseyin Çoban – Zinde Yatak, Halim Öztürk – Merda Boya Ve İnşaat, Serkan Otman- Karadeniz Brode Ve Tekstil, Yusuf Koçak – Sistem Bilgisayar, Mehmet Sarı – Özsar Restaurant, Önder Cimşit – Ortaklar Gıda, İbrahim Debreli- Debreli Gıda.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat