Özdilek

Aşayiş

Kasa hırsızı yakalandı

Gebze'de çelik kasayı, levye ile kanıttırarak açan şahıs, kasa içerisinde bulunan 75 bin lira para, 30 bin liralık ziynet eşyası, 19 bin lira değerinde arıza tespit cihazı ve çok sayıda çek ile senetleri alarak çaldı.

21 Kasım 2017 Saat: 13:57
Kasa hırsızı yakalandı
Kasa hırsızı yakalandı

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, olayla ilgili geniş çağlo soruşturma başlattı. Olay yeri  çevresinde bulunan MOBESE ve diğer güvenlik kamerları inceleme altına alındı.  Yapılan incelemeler sonucu  olayın şüphelisinin  daha önce hırsızlık suçundan 8 ayrı suç kaydı bulunan ve 5 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 2 ay önce serbest kaldığı öürenilen M.T(37) olduğu belirlendi.Kocaeli Polisinin yapmış  olduğu  incelemeler sonucu, İstanbul’dan araç kiralayarak   Gebzeye gelen ve hırsızlık yapan  şahısın Bahçelievlerde olduğu belirlendi. Ekipler önceki gün düzenledikleri operasyonda olayın zanlısı M.T’yi gözaltına aldı. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şahıs, öğle saatlerinde adli merciilere sevk edildi. Şüpheli M.T adliyeye sevk edilirken fotoğrafını çeken basın mensuplarına “ Ne çekiyorsunuz, sanki adam öldürdük” dedi.Şahısın ayrıca  görevli memura  mükavemmeten  1 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat