Özdilek

Güncel

Kartepe'ye 2377 Ağaç Takviyesi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Yeşil doğa örtüsü ile çekim merkezi olan Kartepe İlçesi'nde ağaçlandırma çalışmaları aralıksız devam ettiriliyor. İl genelinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan ağaçlandırma seferberliği Arslanbey Atakent Mahallesi'nde 2377 bitki takviyesi ile Kartepe'de de yoğun şekilde sürüyor.

 

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Ekim ayında başlayan ağaçlandırma sezonunda Kartepe Belediyesi'nce gösterilen alanlarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce bitki takviyesi yapılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda hafta başında Arslanbey Atakent Mahallesi'nde ağaçlandırma yapıldı.

 

İlçe genelinde refüjler, yol kenarları, parklar, kabristanlıklar, yeşil alanları kapsayan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Atakent Mahallesi'nde de konut alanları çevresine bitki takviyesi yapıldı. Ekipler toplu konut alanı çevresine 1020 adet çınar yapraklı akçaağaç, 320 adet karayemiş, 310 adet iğde ağacı, 350 adet alev ağacı, bölgedeki refüjlere de 377 adet çalı dikimi yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat