Özdilek

Güncel

Kartepe'nin Parklarına Kameralı Takip

Kartepe Belediyesi parklara kamera sistemi kurarak çocukların daha güvenli ve huzurlu bir şekilde vakit geçirmelerini sağlamak için izlemeye aldı.

13 Ağustos 2013 Saat: 18:55
Kartepe'nin Parklarına Kameralı Takip
Kartepe'nin Parklarına Kameralı Takip

Kartepe Belediyesi ilçedeki parklara kamera sistemi kurarak çocukların daha güvenli ve huzurlu bir şekilde vakit geçirmelerini sağlamak için 24 saat süre ile izlemeye aldı.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçeye kazandırdıkları oyun ve dinlence alanlarına verilen zararların önüne geçmek ve yaşanacak olumsuzlukları tespit etmek amacıyla kamera sistemi kurdurdu.

Kartepe Belediyesi ilçe halkının oyun, dinlence, yaşam ve spor alanlarındaki güvenliği ve huzuru için bir dizi tedbir aldı. Bu kapsamda Bilgi İşlem Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün koordineli bir çalışma ile ilçedeki parklara kamera sistemi yerleştirmeye başladı. Parklar gün boyu merkezde görev yapan Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından kesintisiz olarak izleniyor.

Oyun ve dinlence alanlarına verilen zararların ve olası olumsuzlukların önüne geçmek için parklar 24 saat süre ile izlenecek. Parklardaki olumsuzluklara gerekli müdahale için emniyet yetkilileri haberdar edilmesi sağlanacak. İnternet aracılığıyla kullanılan sistem sayesinde parkların genel durumları, güvenliği izlenip gerekli müdahalede bulunulabilinecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat