Özdilek

Güncel

Kartepe'nin Bütçesi Onaylandı

Kartepe Belediye Meclisi, belediye hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirdiği Ekim ayı toplantısının ikinci birleşiminde 2014 Mali Yılı Performans Programı ve 2014 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili gündem maddeleri tek tek görüşüle

9 Ekim 2013 Saat: 23:46
Kartepe'nin Bütçesi Onaylandı
Kartepe'nin Bütçesi Onaylandı

Kartepe Belediye Meclisi, belediye hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirdiği Ekim ayı toplantısının ikinci birleşiminde 2014 Mali Yılı Performans Programı ve 2014 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı. Kartepe Belediyesi 2014 Mali Yılı Bütçesi 58.731.200 TL olarak onaylandı.

Kartepe Belediye Meclisi, Meclis 1. Başkan Vekili Zafer Arat'ın başkanlığında belediye hizmet binasında Ekim ayı toplantısının ikinci birleşiminde bir araya geldi. Meclis toplantısında bir önceki tutanak özetleri okunup onaylandı.

Meclis üyeleri toplantıda Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 2014 Mali Yılı Bütçe ve Performans Programı ile ilgili Plan Bütçe Komisyonu raporlarını görüştü. KartepeBelediyesi 2014 Mali Yılı Bütçesi 58.731.200 TL olarak açıklanırken ilgili müdürlüklerin bütçe ve performans programları tek tek oylanarak kabul edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat