Özdilek

Eğitim

Kartepeli minikler hayvanat bahçesinde

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

         Kartepe 17 Ağustos İlköğretim Okulu öğrencileri hafta sonu ilk defa gittikleri Darıca'da bulunan Hayvanat Bahçesi'nde keyifli bir geçirdiler. Türkiye'nin tek özel hayvanat bahçesi ve botanik parkına sahip Boğaziçi Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nı gezen Kartepeli minikler kendilerine bu imkanı sağlayan büyüklerine de teşekkür ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ilköğretim okullarına yönelik hayvanat bahçesi gezilerinden Kartepe 17 Ağustos İlköğretim Okulu öğrencileri de faydalandı. Öğretmenleri nezaretinde gezdikleri hayvanat bahçesinde pek çok hayvanı yakından çıplak gözle görme imkanına sahip olan Kartepeli öğrenciler Darıca Hayvanat Bahçesi'nde yaşayan 3 bin hayvanı ve 500 çeşit botanik bitki hakkında da bilgilendirildi.

Boğaziçi Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda dünyanın farklı ülkelerinden gelen sürüngenler, memeli hayvanlar, kuşlar, balıklarla tanışan Kartepe 17 Ağustos İlköğretim Okulu öğrencileri en çok aslanlardan etkilendiler. Kartepeli çocuklar hayvanları ve bitkileri yakından tanıma fırsatı buldukları hayvanat bahçesinin oyun alanında da stres atıp eğlendiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat