Özdilek

Sağlık

Kartepeli Kadınlar “Doğru Beslen, Sağlıklı Yaşa” dedi

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü ile Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kartepeli Kadınlar için ortaklaşa “Doğru beslen, sağlıklı yaşa” etkinliği düzenledi.

6 Ekim 2016 Saat: 21:26
Kartepeli Kadınlar “Doğru Beslen, Sağlıklı Yaşa” dedi
Kartepeli Kadınlar “Doğru Beslen, Sağlıklı Yaşa” dedi

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü’nün Kartepeli hanımlara yönelik “Doğru beslen, sağlıklı yaşa” etkinliğinde; sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme ve obezite ile mücadele konularında Kartepeli Kadınlara önemli bilgiler verildi. Kartepe ilçesinde bir AVM’nin bahçesinde stand açılarak ziyaretçi kadınların sağlıklı beslenme yöntemlerine yönelik sorularına bire bir cevap verildi. Etkinlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü Diyetisyeni Büşra Leblebicioğlu ve Eğitim Hemşiresi Işıl Arı, konunun uzmanları olarak Kartepeli hanımlara önemli bilgiler verdi.

 

“Doğru beslen, sağlıklı yaşa” stantları Kartepli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken, standlarda ayrıca ücretsiz olarak beden kitle cetvelleri ve obezite ile mücadelede önemli bilgiler barındıran broşürler de dağıtıldı. Kadınlar Kulübü Üyeleri standa gelen vatandaşlara ayva cezeryesi de ikram ederek, Eşme ayvasının tanıtımına katkı sağladılar.

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat