Özdilek

Kültür/Sanat

Kartepe’de Yüzme Kursları Başlıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kartepe Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları kapsamında 700 civarında öğrenciye yüzme kursu veriliyor.

 

Kartepe Belediyesi tarafından çocukların bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı yetişmesine katkıda bulunmak, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu ülke genelinde yayarak aktif katılım sağlamak amacıyla açtığı yaz spor okullarına büyük ilgi gösteriliyor. Haziran ayında başlayan yaz spor okullarında en çok ilgi yüzme branşına gösteriliyor.

Kocaeli Üniversitesi Derbent Uygulama Oteli havuzunda yapılan yüzme kursunda Kartepeli 700 gence haftanın 4 günü eğitim veriliyor Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kartepe Belediyesi yaz spor okulları 10 branşta, 20 tesiste, 24 eğitmen ve bin 500 kursiyerle devam ediyor. Kurslarda en büyük ilgi 700 öğrencinin katılımıyla yüzme branşına gösterildi. İlçenin değişik yerlerinden otobüslerle havuzlara götürülen öğrenciler, haftanın 4 günü yüzme kursu alıyor.

Burada kendi alanlarında uzman eğitmenler tarafından 1 saat genel kültür ve ahlak bilgisi dersi alan kursiyerlere, ikinci saatte yüzme dersi veriliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat