Özdilek

Güncel

Kartepe'de Tatil Sineması

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kartepeli çocuklar sömestre tatilinde doya doya sinema izleyecek. 10-11-12 Şubat tarihlerinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde saat 12.00'de gösterime girecek sinema günlerinde öğrenciler yanı sıra büyüklerde ücretsiz gösterimlerle vizyondaki filmleri izleyebilecekler.

 

Kartepe Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin Kartepe Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği öğrenci ve halka yönelik sinema günleri başlıyor. Sömestre tatili nedeniyle düzenlenecek etkinlikte üç farklı film gösterime girecek. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki gösterimler halka açık ve ücretsiz olacak. Kartepe Kent Konseyi Çocuk Meclisi toplantılarında gündem maddesi olarak oyladıkları ve kabul ettikleri “Tatil de Kartepe ve Kocaeli’ye yönelik sinema ve eğlence düzenlemesi” maddesini hayata geçiriyor.

 

Çocuklara sürpriz hediyeler

Etkinlik dâhilinde 10-11 ve 12 Şubat 2011 tarihlerinde 120, Rapunzel ve Buz Devri adlı sinema filmleri gösterime girecek. Üç gün üç farklı filmle farklı bir organizasyona ev sahipliği yapacak Kartepe Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nin programları her gün saat 12.00'de start alacak. Film izlemeye gelen her çocuğa sürpriz hediyelerin verileceği film gösterimi öncesinde minikler için özel hazırlanan kukla ve animasyonlar eğlenceli vakit geçirme imkanı sağlanacak.

 

“Kartepe’ye çocuk gözüyle bakmayı öğrendik”

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Kartepe Kent Konseyi Çocuk Meclisimiz toplantılarında aldıkları kararları hayata geçirmek için çalışmakta. Bizlerde üzerimize düşen görev olarak çocuklarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın kendi kararlarını sahiplenmesi, araştırmaları ve kendi yaşıtlarına fayda sağlayacak çalışmalarda bulunma arzuları bizleri mutlu etmektedir. Biz Çocuk Meclisimizle, Kartepe’ye çocuk gözüyle bakmayı öğrendik” dedi.

 

Kartepe Kent Konseyi Çocuk Meclis Başkanı Yelda Ayva, “Arkadaşlarımızla yaptığımız toplatılarımız da yaşıtlarımız için neler yapabilirizi konuşuyoruz. Toplantılarımızda aldığımız kararların arkasında duruyoruz. Bizlere her konuda destek veren Kartepe Belediye Başkanımız Şükrü Karabalık’a da teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Yelda Ayva 10- 11 ve 12 Şubat’ta tüm çocukları ve velileri etkinliklerine beklediklerini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat