Özdilek

Güncel

Kartepe’de Saadet Ruzgarı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

   İlçelerde yapılan sevgi yürüyüşleri Kartepe ‘de devam ediyor. Mahalle mitingleri şeklinde ve mehter takımıyla gerçekleştirilen yürüyüşlere yüzlerce insan iştirak ediyor. Halkla sıcak temas kurulan ve karanfil dağıtılan sevgi yürüyüşlerine Kartepe ilçesiyle devam edildi. Yürüyüşe katılan Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayları Ahmet KUL, Sinan EJDEROĞLU ve Zafer MUTLU, halkı selamladı.

Kartepe ilçesinin de saadetin kalesi olduğunu yeniden ispatladığını söyleyen milletvekili adayları, Kocaeli’de ilk üç parti içinde olduklarını ve özellikle büyükşehirlerde oy patlaması yapacaklarını vurguladı. 13 haziran’da saadet meclise girecek ve yeni bir dönem başlayacak diyen adaylar, saadet partisinin son 6 ayda 6 yıllık hamleyi gerçekleştirdiğini belirterek bu çalışmaların karşılıksız kalmayacağı ve seçmenin bu seçimleri bir vefa seçimi olarak değerlendirdiğini belirtti.

İlçe karargahlarında görülen hareketliliğin seçimin son haftasında daha da ivme kazandığı ve bunun sahada karşılık bulduğunu açıklayan seçim koordinasyon görevlileri ise, her akşam bir ilçede sevgi yürüyüşünün gerçekleştirildiğini ve halkın büyük teveccüh gösterdiğini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat