Özdilek

Kültür/Sanat

Kartepe'de Ruhsat Çağrısı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kartepe Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü ilçe genelinde işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı olmayan işletmelere ruhsat almaları için çağrı yaptı.

İlçede özellikle sanayi sitelerindeki işletmeleri mercek altına alan Kartepe Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü Ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler Köseköy Sanayi Sitesi'nde yaptığı denetimlerde işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı kontrolü yapmakta. İşyeri açma ve çalıştırma ruhsatı olan ve hafta sonları da çalışmalarına devam eden işyerlerinden ise Hafta Tatili Çalışma Ruhsatları'nın yıllık harçlarını yatırmaları için tebliğatlar yapılmakta.

Ekipler, sanayi sitesindeki işletmelere yönelik denetimleri sırasında işletme sahiplerine ruhsat konusunda gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederken ruhsat eksiği olan işletmeleri de uyararak kısa sürede ruhsatlarını almaları ve harçlarını yatırmaları konusunda uyarılarını da yaptılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat