Özdilek

Sağlık

Kartepe'de Kadınlar Kulübü’nden kanser farkındalığı

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve özel bir hastanenin katkılarıyla göğüs kanserinde erken teşhisin önemini anlatan bir etkinlik düzenledi.

3 Kasım 2016 Saat: 22:00
Kartepe'de Kadınlar Kulübü’nden kanser farkındalığı
Kartepe'de Kadınlar Kulübü’nden kanser farkındalığı

“Tüm Kadınlar Elele, Karşı Koyalım Kansere!” sloganı ile yola çıkan Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri, Kartepe ilçesinde sosyal farkındalık yaratan projelerine devam ediyor. İlçe Sağlık Müdürlüğü ve özel bir hastane ile ortaklaşa Özdilek AVM ‘de düzenlenen farkındalık etkinliğine Kartepeli bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

Çağımızın kadın hastalıkları arasında en yaygın ve tehlikelilerden biri olan göğüs kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekilen ve hastalık ile ilgili farkındalığının vurgulandığı etkinlikte; yetkililer “Erken teşhis hayat kurtarır” diyerek, göğüs kanseri simgesi pembe kurdeleleri Kartepeli kadınlara hediye etti.

Üzülmez : Kanser Değil, İhmal Öldürür

Göğüs kanseri ile ilgili faydalı bilgilerin aktarıldığı etkinliğe, Kartepeli hanımlarla birlikte Kadınlar Kulubüne destek olmak amacıyla Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Sağlık Müdürü Harun Arslan, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra Alemdar ve Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serpil Büşra Namlı’nın da katıldı. Kartepeli hanımlara seslenen Başkan Üzülmez, “Bugün bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkesi kutluyorum. Unutmayalım, kanser değil, ihmal öldürür. Sağlığımızla ilgili düzenli kontrollerimizi ihmal etmeyelim” dedi. Yoğun bir katılımla amacına ulaşan etkinlik sonunda Kartepeli hanımlarla birlikte pasta kesildi.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat