Özdilek

Ekonomi

Kartepe'de 'Atla Terapi Merkezi' yapımı ihalesi

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Atla Terapi Merkezi’ne yapılacak bina inşaatı için ihale açtı.

3 Kasım 2016 Saat: 22:09
Kartepe'de 'Atla Terapi Merkezi' yapımı ihalesi
Kartepe'de 'Atla Terapi Merkezi' yapımı ihalesi

Kartepe Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’nce talep edilen; “Atla Terapi Merkezi İnşaat İşi” için gerçekleştirilecek ihale; 11 Kasım 2016 Cuma Günü saat 10.00’da açık ihale usulü ile yapılacak.

Belediye toplantı salonunda yapılacak ihaleye yerli istekliler katılabilecek. İhaleye ilişkin dokümanlar belediyenin internet adresinden görülebilir ve 500-TL karşılığı Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mah. Dicle Cad.No.12 Kat:4 Kartepe/Kocaeli adresinden temin edilebilir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda (EKAP) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. (https://ekap.kik.gov.tr)

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in şeffaf belediyecilik anlayışı ile yapılacak ihale, belediyenin www.kartepe.bel.tr internet adresi ve www.facebook.com/kartepebelediye sosyal medya adresi üzerinden de canlı yayınlanacaktır.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat