Özdilek

Kültür/Sanat

Kartepe Turizm Derneği Çevre Temizliği Yaptı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

            Turizm haftası dolayısıyla kartepe Turizm derneği Sapanca gölü çevresinde çevre temizliği yaparak örnek davranış sergiliyecekler.

Aynı zamanda dernek yöneticileri ,turizmin nasıl bir çevrede yapılması gerektiğini vurgulayan basın açıklaması yaptılar..Açıklama şöyle:

 

            Turizm haftası dolayısıyla KARTEPE TURİZM DERNEĞİ’ nin Kartepe turizminin geliştirilmesi için 1.inci eylem planımız” yaşanabilir belde temiz çevre” sloganımızı kamuoyuna sunarız.

   Kirlilik içinde turizm olmaz;

  1. Hava, su, toprak temiz kalırsa sağlıkla yaşanabilir.

Bugün bu eylemi temsilen sapanca gölünün ve onu besleyen derelerin temizliği ile sembolik olarak başlıyoruz.

 

  1. Marmara Bölgesinin turizm merkezi olan Kartepe de artık kirliliğe müsaade edilmemesi gerektiğini Kocaeli Valimiz, Üniversite de rektörümüz ve Türkiye Seyahat Acenteleri başkanımız 22-23 Mart tarihli Kartepe Turizm çalıştayın da deklere etmişlerdir.

 

Derneğimiz de buna ilaveten artık Kartepe de ilave Sanayi değil ilave turizm yatırımlarının yapılması ve Dağı büyüttük tanıttık,istenilen yere şöhrete ulaştı.Şimdi “ilçemiz büyümeli, gelişmeli” sloganıyla Aşağıdan yukarı büyümeyi teşvik edici projelerimizi mahalli yöneticilerimizle birlikte çözeceğimize inanıyoruz. Gelecek kuşaklarımızın hayır dualarını bu temeller üzerinde inşa edeceğimiz temiz çevre ile alabiliriz.

 

Sırası geldikçe diğer projelerimizi de sizlerle paylaşacağımızı umar, Katılımlarınızdan dolayı şükranlarımızı arz ederiz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat