Özdilek

Turizm

Kartepe TSM Korosun'dan Konser

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 Kartepe Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, şef Yasin Koçman yönetiminde üçüncü konserini 6 Haziran 2010 Pazar günü saat 20.00'de SDKM'de verecek. Tüm halk müziği sevenleri buluşturacak konser ücretsiz olarak gönül dostlarını biraraya getirecek.

 

 

Kartepe Belediyesi bünyesinde oluşturulan ve geçtiğimiz yıl Kasım ayından beri çalışmalarını şef Yasin Koçman yönetiminde yapan Türk Halk Müziği Korosu yoğun bir çalışma ardından konser programlarını da devam ettiriyor. Kartepe Halk Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde çalışmalarını yapan 50 kişilik koro konserde Türkiye'nin değişik yörelerinden halk müziği en güzel örneklerini seslendirecek. Kartepe Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nda yer alan 11 müzisyen eşliğinde 24 parça seslendirecek koronun repertuarında Fincamın etrafı yeşil, Mektebin bacaları, Ceylanım gel gel, Sobalarında kuru da meşe yanıyor adlı eserler de yer alacak.

 

Kartepe Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, halk müziğine gönül vermiş herkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ndeki konsere beklemekte.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat