Özdilek

Eğitim

Kartepe Saha Personeli Güvenlik için Gözlem Altında

Kartepe Belediyesi’nde, çalışanların sağlık ve güvenliğinin korunması ve geliştirilmesi için İş Güvenliği uzmanları sahada görevli personeli yerinde gözlemlemeye ve bilgilendirmeye devam ediyor.

16 Kasım 2016 Saat: 23:16
Kartepe Saha Personeli Güvenlik için Gözlem Altında
Kartepe Saha Personeli Güvenlik için Gözlem Altında

Belirli periyotlarda gerçekleştirilen saha turlarında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini gözlemleyen İSG uzmanı eksiklikleri tespit edip çalışan personelin istek ve taleplerini dinliyor.

Kartepe Belediyesi, “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” gereğince üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmek adına çalışmalarını sahada da aralıksız sürdürüyor. Başkan Üzülmez’in hedefi olan vatandaşa en kaliteli hizmeti en sağlıklı koşullarda vermek adına Kartepe Belediyesi’nin İş Sağlığı Uzmanları saha gözlemlerini belirli periyotlarda gerçekleştiriyor. İSG uzmanı saha turunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini çalışma alanlarında ziyaret edip görüşmede bulunuyor.

İSG Uzmanı: Hedefimiz %100 güvenlik ve sıfır hata

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarının sağlık ve güvenliğinin korunması ve geliştirilmesi amacıyla uygulanan saha turlarında İSG uzmanları eksiklikleri yerinde tespit ediyor. Notlar alan ve çalışanlarla görüşen İSG uzmanı, personelin istek ve taleplerini de dinliyor. Kartepe Belediyesi İSG uzmanı, saha turları ile işçi sağlığı ve güvenliğinin gereklerinin harfiyen yerine getirilmesi için çalışmalarını iş programı çerçevesinde sürdürmeye devam ederek, %100 iş güvenliği ve sıfır iş kazası hedeflerini gerçekleştirmeye çalışıyor.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat