Özdilek

Çevre

Kartepe ‘nin geleceği şekilleniyor

Kartepe ilçesinin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde askıya çıktı.

23 Kasım 2016 Saat: 22:46
Kartepe ‘nin geleceği şekilleniyor
Kartepe ‘nin geleceği şekilleniyor

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen Kartepe Genel Plan Revizyonu çalışmalarında önemli yol kat edildi. Kartepe Genel Plan Revizyonu çalışmaları kapsamında hazırlanan 1/50000 ölçekli Çevre Düzeni Planı, 1/25000 ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları 1. Askı sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 22.09.2016 tarih ve 509 sayılı meclis kararı ile onaylandı.

Kartepe Planlarında 2. Askı Süreci Başladı

Onaylanan nazım imar planda askı sürecinde vatandaş tarafından talep edilen düzenlemeler, Kartepe Belediyesi’nin talepleri ve gelen kurum görüşleri (İzmit – Yalova Otoyolu ve Yüksek Hızlı Tren Adapazarı kuzey geçişi) aktarıldı.

Söz konusu görüşlerin aktarıldığı ve gerekli düzenlemelerin yapıldığı 1/50000 ölçekli Çevre Düzeni Planı, 1/25000 ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları ve Plan Hükümleri 21.11.2016 tarihi itibarıyla 30 gün süre için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkartıldı.

Kartepe Belediyesi yetkilileri, askı süresince vatandaşların itirazlarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesine yapması gerektiğini hatırlattılar. Ayrıca planlar ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler talep doğrultusunda başvurmaları halinde Kartepe Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’nden bilgi alabilecekler.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat